Onderhoudscontract

’s Ochtends stapt u onder een warme douche, of bij thuiskomst zet u de verwarming lekker aan, zaken die vrij vanzelfsprekend zijn, totdat uw cv-ketel een storing heeft, of kapot is.
Storingen kunnen voorkomen worden door je ketel goed te onderhouden. Bij Fast-Install B.V. kunt u kiezen voor een abonnement (onderhoudscontract), of eenmalig onderhoud.

Waarom kiezen voor een onderhoudscontract?

 • Langere levensduur van uw ketel; 
 • Milieuvriendelijker: Betere verbranding en minder CO2 uitstoot.
 • Storingen voorkomen; Voorkomen is beter dan genezen
 • Voorkomen van dure reparatiekosten; Uw cv-ketel en onderdelen gaan langer mee bij goed onderhoud
 • Energiezuinig; Een onderhouden ketel is energiezuiniger. Dit scheelt wel tot 10% op uw energierekening.
 • Veiliger; Verlaagt de kans op lekkage van koolmonoxide.

Kies direct het onderhoudscontract wat bij u past

Met een cv-onderhoudscontract voorkomt u grote reparaties aan uw cv-ketel, heeft uw ketel een hoger rendement en een langere levensduur en bespaart u energie.
Wilt u direct een onderhoudscontract afsluiten voor uw cv-ketel?
Maak dan uw keuze uit onderstaande mogelijkheden en vul het aanmeldformulier in. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.
 

Onderhoudscontract
Onderhoudscontract
Onderhoudscontract

Let op: om gebruik te maken van de garantie van je C.V. ketel & voor een eventuele brandverzekering is het VERPLICHT om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren.

Het onderhoudscontract All-in is alleen voor toestellen niet ouder dan 5 jaar, zodra het toestel 6 jaar wordt, gerekend vanaf het bouwjaar, dan wordt het onderhoudscontract automatisch omgezet naar een Basis PLUS contract, e.e.a. conform productomschrijving Basis PLUS contract.

Voordat uw abonnement in gaat, krijgt uw cv-ketel een nulmeting. Dit is een eerste toestelkeuring en bevat tevens het eerste onderhoud voor een eenmalig bedrag van € 47,50. Eventuele kosten voor materiaal betaalt u zelf. Blijkt er tijdens deze nulmeting toch nog extra tijd nodig te zijn voor reparaties, buiten het onderhoud, dan wordt dit altijd in rekening gebracht. Uiteraard gebeurt dit niet zonder overleg met u! Voor meer informatie over de nulmeting.

Onderhoud WTW-Unit of MV-Box

Heeft u een Warmteterugwin-Unit of een mechanische ventilatiebox, dan heeft deze uiteraard ook onderhoud nodig. In combinatie met een van onze cv-onderhoudscontracten kunt u een onderhoudscontract voor uw WTW-Unit, of MV-Box afsluiten.

Een onderhoudscontract voor uw MV-Box is er al voor € 2,75 p.m. en voor uw WTW-Unit voor € 2,95 p.m.

Voor meer informatie over de onderhoudscontracten van de WTW-Unit en MV-Box kijkt u hier: Onderhoud WTW-Unit & MV-Box

Bekijk onze Algemene Voorwaarden voor onderhoudscontracten.

Heeft u nog vragen over onderhoud en/of onze onderhoudscontracten, neem dan contact met ons op per e-mail info@fast-install.nl

  Aanmeldformulier

  Betaalgegevens voor automatische incasso van het abonnementsgeld

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]